La Penya Blaugrana guanya el Can Boada i s'apropa a la permanència


  • Comparteix:

Imatge del partit entre la Penya Blaugrana i el Can Boada

Imatge del partit entre la Penya Blaugrana i el Can Boada

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha guanyat (2-1) el Can Boada a la jornada 12 del grup 6 de Tercera Catalana. Els santcugatencs continuen penúltims, però a un sol punt de la permanència. En el mateix grup, el Junior B cau derrotat (1-0) al camp del 25 de Septiembre. A Quarta, victòries del Valldoreix A, empat del Valldoreix B i derrotes del Nouvallès i del Mira-sol Baco.

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha sumat la tercera victòria de la temporada a 3a Catalana. Els santcugatencs han derrotat (2-1) el Can Boada, rival directe a la lluita per la permanència. En el mateix grup, el Junior B, quart, ha perdut (1-0) davant el 25 de Septiembre, segon classificat.

A Quarta, al grup 16, el Valldoreix A, líder, ha donat un cop d'autoritat derrotant a domicili la Penya Recreativista Sant Feliu (0-2), segon classificat. Al mateix grup, el Nouvallès, és onzè, després de perdre (1-4) davant el Fenícia. Al grup 19, el Valldoreix B, onzè, ha empatat (3-3) amb el Turó B, avantpenúltim. Al grup 14, el Mira-sol Baco perd (2-6) contra el Bonaire i ocupa la mitja taula.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.