El SantCu empata en els minuts finals al camp del Parroquial Santa Eugènia


  • Comparteix:

El SantCu vol seguir sumant per allunyar-se de perill

El SantCu vol seguir sumant per allunyar-se de perill

El Sant Cugat Esport femení empata (2-2) al camp d'un dels seus rivals directes, el Parroquial Santa Eugènia, en un matx amb un tram final de partit molt intens. Les santcugatenques han igualat fins a dues vegades el marcador després que les locals s'hagin avançat al minut nou, les vermell-i-negres hagin empatat i uns minuts finals bojos hagin provocat el dos a dos final. El SantCu resta ara a dos punts del seu rival aquesta jornada, el Parroquial Santa Eugènia.

El SantCu segueix lluitant per sortir de les posicions de descens, i el partit contra el Parroquial Santa Eugènia es presentava com un repte de primer ordre. El partit ha estat igualat, i les noies de Natalia Astrain no han abaixat els braços tot i l'adversitat. Les locals s'han avançat mitjançant Meri al minut nou, però les visitants han aprofitat un penal per empatar. L'enfrontament ha mantingut l'igualada fins als minuts finals del partit, en què el Santa Eugènia ha marcat el segon i semblava encarar la victòria. Ara bé, les vermell-i-negres no s'han rendit i han empatat als instants finals, enduent-se un valuós punts. Ara el SantCu és 14è, amb un partit menys, i a dos punts, justament, del rival d'aquest cap de setmana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.