El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del tercer classificat, el Pineda de Mar


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat busca augmentar la distància amb els seus perseguidors

El Futbol Sala Sant Cugat busca augmentar la distància amb els seus perseguidors

El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del Pineda de Mar en la 10a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs, líders a la classificació amb 23 punts, s'enfronten al tercer classificat que té 19 punts. Els vermell-i-negres buscaran ampliar distàncies amb els seus perseguidors en un dels desplaçaments més complicats de la temporada.

Visita complicada la del Futbol Sala Sant Cugat que visita la pista del Pineda de Mar, tercer classificat. A més, tots dos conjunts ja es van enfrontar en la pretemporada on els vermell-i-negres van caure (4-3) per la mínima. Tot i això, a la lliga els santcugatencs s'han mostrat intractables. I és que després de nou partits, encara no saben el que és la derrota i només han cedit dos empats. La resta, tot victòries que el fan liderar el grup amb 23 punts. De la seva banda, el Pineda de Mar és tercer empat a 19 punts amb el Natació Sabadell, segon classificat. Els del Maresme sumen un balanç de sis victòries, un empat i dues derrotes. Tot i haver-se enfrontat a la pretemporada, el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, espera un partit molt diferent i recuperar algunes de les baixes.

Dani Mosteiro

Ja vem jugar a pretemporada i vam perdre d'un gol. Serà totalment diferent. A veure si recuperem el Marc Casas i el Jordi Savé.


El partit entre el Pineda de Mar i el Futbol Sala Sant Cugat es disputa diumenge a un quart d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.