La Fundació i la Diputació lloen la feina de la Penya Pericos amb els més petits


  • Comparteix:

Membres de la Diputació de Barcelona, encapçalats pel vicepresident, Alberto Fernández Díaz, i de la Fundació de l'Espanyol, liderats per al seu vicepresident, Antoni Fernández Teixidó, han visitat la Xarxa d'Escoles de Futbol del RCD Espanyol de Sant Cugat (XEF), dirigida per la Penya Pericos Sant Cugat. Aquesta delegació ha pogut veure l'entrenament dels gairebé 100 nens que formen l'Escola i comprovar l'educació en valors que comparteixen les dues institucions. L'acte ha tingut lloc a la ZEM de la Guinardera i ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón.

La XEF de Sant Cugat ha crescut i s'ha consolidat. Dels 16 nens que hi havia quan va arrencar aquest projecte ja s'ha arribat, gairebé, a un centenar. A més, un fet que demostra aquesta consolidació ha estat la visita que aquest dimecres ha rebut per part de la Diputació de Barcelona i la Fundació de l'Espanyol. Una visita que ha servit de mostra per veure com els nens que formen part de l'Escola reben una educació amb uns valors que tots dos organismes comparteixen. Com explica el vicepresident de la Fundació de l'Espanyol, Antoni Fernández Teixidó, l'acord entre Diputació, Ajuntament i Fundació gira entorn aquest objectiu.

Antoni Fernández Teixidó

Són institucions al servei d'uns valors formatius per als petits. Que creixein forts i estimant l'esport. Això la Diputació ho enten, igual que l'Ajuntament i la Fundació, que és el seu principal objectiu.


En la mateixa línia, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Diaz, creu que és primordial que els més petits puguin crèixer i gaudir de l'esport.

Alberto Fernández Díaz

És molt important promoure l'esport entre els més petits. Això és el que fa la XEF i des de la Diputació estem obligats a donar suport a la Fundació.


Per al president de la Penya Pericos Sant Cugat, Toni Giménez, aquesta visita és un motiu de satisfacció i els motiva per continuar treballant en aquesta línia.

Toni Giménez

Ens omple d'orgull. Es reconeix la feina de totes les XEF i ens dóna peu a continuar treballant com fins ara.


Des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, reconeix la feina que la Penya Pericos fa per Sant Cugat.

Xavier Tizón

La feina que fan es veu recolzada. Per part nostra és un club que treballa la base i on destaca la seva feina.


Durant l'acte els nens han rebut una sèrie d'obsequis com un llibre, un dvd o una bufanda de l'Espanyol. La visita ha acabat amb els parlaments i un pica-pica que ha finalitzat amb un brindis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.