El Pare Noël desitja unes bones festes al Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Imatge del president del Sant Cugat Esport i el Pare Noël

Imatge del president del Sant Cugat Esport i el Pare Noël

La ZEM Esportiva Jaume Tubau ha tingut aquest divendres la visita més especial de l'any; la de Santa Claus. El Pare Noël ha lliurat xocolatines i regals als més petits de la casa i ha desitjat unes bones festes a tota la família vermell-i-negre.

El Sant Cugat Esport ha viscut aquest divendres una jornada màgica a la ZEM Jaume Tubau. El Pare Noël ha passat la tarda amb els més petits de la casa vermell-i-negre i els ha lliurat regals i xocolatines. Els futbolistes expliquen què els hi ha regalat Santa Claus.

Jugadors SantCu

Un buf, una pilota infalble i xocolatines. Ens ha desitjat felices festes i bon Nadal.


A més, el Pare Noël s'ha fet fotografies amb els joves jugadors i els ha citat la nit del 24 a les xemeneies de la ciutat. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, ha recalcat el caràcter familiar de la trobada.

Llorenç Santasusagna

És una festa clàssica de quan acaba la primera part de la temporada. Acaben les classes i el Pare Noël ve a repartir detalls als jugadors més petits del club. És molt bonic.


El Pare Noël ha desitjat una bona entrada d'any a la familia vermell-i-negre i espera que els resultats esportius es mantinguin en l'ordre del dia.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.