L'Olímpyc fa un pas de gegant en guanyar a la pista de l'Esplugues


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta venç (6-8) a la pista de l'Esplugues a la 15a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. El primer temps ha estat molt igualat i amb els atacs imposant-se a les defenses, però a la represa els blanc-i-blaus han estat superiors i han agafat un avantatge que els locals no han pogut recuperar. Albert Cardona, amb tres gols, ha estat l'heroi del conjunt florestà.

L'Olímpyc Floresta suma quatre victòries consecutives per segon cop aquesta temporada. Els blau-i-negres tenien un difícil compromís a la pista del tercer classificat, sent els florestans quarts. La prova que els dos equips estan a un bon nivell a la classificació ha estat una part igualada amb molts gols. Tots dos conjunts han vist porteria amb molta facilitat en el primer temps i ningú ha aconseguit eixamplar distàncies en el marcador. A la represa, l'Olímpyc sí que ha pogut obrir una escletxa per gairebé sentenciar el partit, però l'Esplugues no s'ha rendit i ha pogut maquillar el resultat.

L'autor de tres dels gols dels florestans Albert Cardona es mostra satisfet amb el resultat i amb l'impuls que els dóna a la classificació.

Albert Cardona

Estic molt content, he fet el primer hat trick de la temporada. Hem sortit molt constants i hem tret un bon resultat en un partit molt important.


L'Olímpyc Floresta torna a jugar a domicili la setmana vinent, aquest cop a la pista del Can Tito Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.