El SantCu cau contra Cerdanyola i encadena tres derrotes consecutives

El Sant Cugat Esport perd (1-2) contra el líder del grup 1 de Primera Catalana, el Cerdanyola, i encadena tres derrotes consecutives. Djailson ha estat expulsat al minut 56 per simular un penal i els vermell-i-negres han jugat amb 10 homes més de mitja hora. Bonamich ha avançat els santcugatencs, però el Cerdanyola ha acabat remuntant el matx.

El SantCu ha posat les coses difícils al totpoderós Cerdanyola, líder destacat del grup 1 de Primera Catalana. Djailson ha sortit des de la banqueta en el minut 2 substituint Egaña. El canvi ha sorprès els visitants i ha donat resultat per als santcugatencs que feien l'1-0. Bonamich ha culminat una bona jugada col·lectiva del SantCu i ha obert la llauna cerdanyolenca. Els visitants seguien llançant pilotes llargues al seu home més avançat, Hassen, i aprofitant les segones jugades per crear perill. En una d'aquestes pilotades, Quadras ha engaltat un xut que ha entrat per l'esquerra de la porteria de Jota fent l'empat a 1 amb el que s'arribava a la mitja part.

A la represa, tant el SantCu com el Cerdanyola han tingut bones ocasions per trencar l'empat, però la polèmica ha passat a primer pla. Djailson ha rebut una pilota en profunditat i després de la entrada del porter rival, ha caigut dins l'àrea. L'àrbitre ha ensenyat la segona targeta groga al davanter santcugatenc per simular penal i ha deixat els vermell-i-negres amb 10 jugadors. 15 minuts després, els visitants han aprofitat la superioritat i han fet el segon i definitiu gol amb una jugada típica de l'equip cerdanyolenc. Contraatac elèctric i Hassen culmina amb un toc suau sobre Jota. Tot i jugar amb un home menys, el SantCu ha seguit buscant l'igualda, però sense massa sort. El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, creu que no han tingut sort i que el Cerdanyola ha sabut juga molt bé les seves cartes.

José Luis Duque

Els que han vist el partit, han vist un equip que ha dominat la pilota i un altre que aprofita molt bé les contres. No hem tingut sort, però hem fet un gran partit.

Els santcugatencs sumen tres derrotes consecutives i és 11è, a tres punts del descens. La pròxima cita del SantCu és la setmana vinent al camp del Masnou, 8è amb dos punts més que els vermell-i-negres.