L'Olímpyc frega la remuntada a Vilanova, però acaba caient en els últims minuts

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta cau (3-2) a la pista del Can Tito Vilanova del Camí en la 16a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans han vist com els locals s'avançaven amb dos gols, però Albert Cardona i Marc Feu han igualat quan quedaven tres minuts per al final. Amb l'empat els vilanovins han disposat d'un doble penal que han aprofitat per endur-se els tres punts i deixar l'Olímpyc amb la mel als llavis.

L'Olímpyc ha tancat la seva ratxa victoriosa a la pista del Can Tito Vilanova tot i fregar la remuntada èpica. Els locals han estat els únics capaços de perforar la porteria rival en un primer temps en el qual l'Olímpyc no ha demostrat el nivell dels seus últims partits. A la represa, els de Vilanova del Camí han tornat a trobar el camí del gol i el que no havia aconseguit el primer sí que ho ha fet el segon, despertar la bèstia blanc-i-blava. A partir d'aleshores han arribat els millors moments dels visitants i mitjançant Albert Cardona i Marc Feu han aconseguit igualar el marcador a tres minuts per al final jugant de cinc. Quan semblava que l'embranzida florestana disposaria de la capacitat suficient per culminar la remuntada, un doble penal transformat pel Can Tito ha llençat per terra tota esperança. Amb aquest resultat l'Olímpyc veu trencada la seva escalada a la classificació.

El tècnic blanc-i-blau, Xaloc Rion, explica que li preocupa deixar de sumar, regalar els primers minuts de partit i també els arbitratges.

Xaloc Rion

No hem sabut entrar en el partit en els primers minuts. Em preocupa el resultat perquè deixem de sumar.

El proper partit de l'Olímpyc és la setmana vinent davant l'Altafulla a Can Llobet.