L'infantil A del Junior ascendeix a falta de tres jornades per acabar la competició


  • Comparteix:

L'infantil A del Junior ha signat 25 victòries en 27 jornades / Font: Javi Martínez

L'infantil A del Junior ha signat 25 victòries en 27 jornades / Font: Javi Martínez

L'infantil A del Junior ascendeix a Preferent després de golejar i guanyar (7-0) el Gimnàstic Manresa. Els santcugatencs aconsegueixen pujar matemàticament de categoria a falta de tres jornades perquè acabi la competició al grup 5 d'infantil de Primera Divisió.

L'infantil A del Junior enllesteix la feina a falta de tres jornades perquè s'acabi la competició i es confirma com a líder del seu grup. Un gol d'Aleix Sánchez, un d'Oriol Gómez, dos de Paul Gruart i tres de Joan Sallent han donat la victòria i l'ascens en safata a l'equip.
En 27 jornades els santcugatencs han guanyat 25 partits i tan sols n'han perdut un i n'han empatat un altre, aconseguint així un total de 76 punts.

El tècnic de l'infantil A, Javi Martínez, està content amb el bon treball que han fet els jugadors des del principi de temporada.

Javi Martínez

És el premi al bon treball que porten fent des de l'agost. Un cop han començat la lliga el fet d'anar guanyant els ha animat a no parar de treballar en cap moment.


Martínez seguirà al capdavant del conjunt la propera temporada i buscarà mantenir-se a Preferent i que els jugadors puguin aprendre el màxim a la nova categoria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.