El SantCu topa contra el Granollers i veu el descens a un punt

El Sant Cugat Esport perd contra el Granollers (1-4) i se situa a un punt del descens a falta de tres jornades per acabar la temporada. Els vermell-i-negres s'han vist superats per un equip visitant molt més intens que s'ha aprofitat de dues greus errades del porter Jota. El gol de capità Joan ha estat insuficient.

El SantCu flirtreja amb el descens quan només falten tres partits per acabar la temporada. Els vermell-i-negres s'han vist superats durant els 90 minuts per un dels rivals que també lluiten per salvar la categoria, el Granollers. Els visitants s'han avançat poc abans d'arribar al minut 20 de la primera part després d'una rematada de Bellavista que ha aprofitat una errada de Jota. Pocs minuts més tard, el porter santcugatenc ha tornat a fallar, aquest cop en un refús, i Miguel només ha hagut d'empènyer la pilota per fer el segon gol visitant.

Després de la segona diana, el SantCu ha imprès un pèl més de ritme en el seu joc i a la sortida d'un còrner ha pogut retallar distàncies mitjançant Joan que ha rematat de manera sensacional un centrada de Burgos. L'alegria local ha durat ben poc ja que Iván ha fet l'1-3 culminant una bona jugada de contraatac quan s'arribava a la fi dels primers 45 minuts.

En els segon temps, el Granollers ha seguit dominant el partit i passant per sobre d'un SantCu poc intens. José Luis Duque ha volgut fer un canvi tàctic i ha jugat l'última mitja hora del partit amb una defensa formada per només tres jugadors. Això ha donat més presència atacant als locals, però qui ha acabat marcant ha estat el Granollers que ha posat l'1 a 4 mitjançant Gerard.

José Luis Duque

El rival som nosaltres. Si juguem com aquest diumenge som carn de Segona Catalana. Si som capaços de jugar com fa dues setmanes, som de Primera Catalana.

Amb la derrota, el SantCu se situa a un punt del descens i veu com el Granollers el passa a la classificació. La setmana vinent els vermell-i-negres visiten el camp del Perelada que encara té opcions de jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió.