El SantCu femení s'acomiada de la temporada perdent contra l'Atlètic Prat

El Sant Cugat Esport femení cau derrotat (1-3) a mans de l'Atlètic Prat en l'últim partit de l'equip vermell-i-negre a la Preferent femenina. Les santcugatenques, que la setmana passada va certificar el descens de catergoria, no ha pogut frenar la visitant Miriam que ha marcat tres gols. Anika ha entrat en la segona part i ha fet el gol de l'honor vermell-i-negre.

El SantCu femení perd (1-3) contra l'Atlètic Prat en l'últim partit de la temporada. El matx ha estat una metàfora de tot el curs on les vermell-i-negres han volgut, però no han pogut. Astrain ha donat minuts a les jugadores que han tingut menys participació en aquesta temporada i ha deixat a la banqueta tres dels referents ofensius, Anika, Maga i Lídia. Ens els primers minuts, Marta Sagol no ha estat encertada en dues ocasions clares que ha tingut i les visitants ho han aprofitat avançat-se amb una diana de Míriam. Quan s'arribava a la mitja hora de joc, una errada defensiva santcugatenca ha suposat els segon gol de Míriam que ha batut Vico amb facilitat.

A la represa, Natàlia Astrain ha introduït canvis en la formació titular i ha donat entrada a Maga, a Anika i a Lídia. Les coses no han canviat i l'Atlètic Prat ha fet el tercer, de penal, i ha sentenciat el partit novament per mitjà de Míriam. El SantCu ha acabat maquillant el resultat amb un gol d'Anika. L'entrenador de l'equip, Natalia Astrain, destaca que aquest partit és el resum de tota la temporada sense sort de cara a porteria.

Natalia Astrain

No s'ha pogut guanyar, però la imatge que s'ha donat és la de tota la temporada: entrega, però poc encert.

L'equip vermell-i-negre tanca la temporada a Preferent en avantpenúltima posició i ja pensa en recuperar la categoria la temporada vinent. Les jugadores han volgut agrair el treball de Natàlia Astrain amb una pancarta que han exhibit al final del partit.