Peralada i SantCu empaten i els vermell-i-negres cauen a zona de descens


  • Comparteix:

El SantCu ha empatat contra el Peralada

El SantCu ha empatat contra el Peralada

El Sant Cugat Esport empata (1-1) contra el Peralada, sisè, i cau en posicions de descens a la 32a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs s'han avançat al minut 3 per mitjà de Joan, però Aleix Feixas ha empatat cinc minuts abans de la mitja part. La forta pluja ha impedit que cap dels dos conjunts poguessin desenvolupar el seu joc, i el partit ha acabat en taules. El triomf del San Cristóbal i la derrota del SantCu deixa els de José Luis Duque a un punt de la salvació quan manquen sis punts per acabar la competició.

Quan falten dos partits per concloure la temporada el Sant Cugat Esport ja no depèn de sí mateix per salvar-se al grup 1 de Primera Catalana. Malgrat que el SantCu ha tret un resultat de mèrit d'un complicat camp com ho és el del Peralada, sisè, el punt de l'empat no ha estat suficient per evitar que els vermell-i-negres caiessin en places de descens. El partit l'ha protagonitzat la pluja i el mal temps, que ha malmès el terreny de joc i ha fet impossible que la pilota rodés amb normalitat. Així, les ocasions només han arribat a través de pilotades llargues. Malgrat tot, qui ha colpejat primer han estat els visitants, i ho han fet ben d'hora. Joan Gómez ha avançat el SantCu al minut 3. No obstant això, i quan restaven només cinc minuts per a la mitja partit, Feixas ha empatat per al Peralada. A la segona part ha estat molt complicat jugar, i cap dels dos equips ha aconseguit tornar a veure porteria. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, es mostra esperançat per acabar la temporada assolint la permanència malgrat la complicada situació actual.

José Luis Duque

Estem contents dels punts que hem tret, ens veiem molt vius. Que tothom que vulgui que el SantCu se salvi vingui a animar.


Montcada i Sant Quirze són els dos rivals que té el SantCu en les dues últimes jornades de competició. Els vermell-i-negres reben els de Montcada, cinquens, la jornada que ve a dos quarts de set de la tarda, hora canviada per qüestió d'instal·lacions. A la darrera jornada el rival serà el Sant Quirze, que també es troba en descens, motiu pel qual es preveu un matx final d'infart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.