El Junior busca la permanència davant un Vallirana ja descendit


  • Comparteix:

Els blau-i-negres juguen la penúltima jornada de lliga aquest diumenge

Els blau-i-negres juguen la penúltima jornada de lliga aquest diumenge

El Junior FC visita el camp del Vallirana en la 33a jornada del grup 3 de Segona Catalana aquest diumenge a les dotze del migdia. Tot i que la salvació matemàtica està a tocar, els blau-i-negres necessiten sumar un punt, com a mínim, per acabar de certificar-la.

El Junior afronta la penúltima jornada de lliga amb l'objectiu de sumar com a mínim un punt en el seu enfrontament davant un Vallirana enfonsat en la 17a posició i que ja fa vàries setmanes que ha perdut la categoria. Els blau-i-negres, que ocupen la 10a plaça amb 44 punts, tenen l'oportunitat de maquillar aquest final de temporada i encadenar la segona victòria consecutiva, fugint així de la mala dinàmica de resultats que els va dur a perdre les opcions de lluitar per l'ascens. Amb la permanència virtual sota el braç, els homes entrenats per Francesc Puig necessiten un resultat positiu per convertir-la en matemàtica. El gol 'average' en contra respecte el Sant Pere Molanta, conjunt que ocupa la posició de promoció de descens, és el que obliga els santcugatencs a empatar.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que és important que l'equip vagi a guanyar els tres punts encara que tan sols en necessitin un. A més, Puig assegura que tot i la posició del Vallirana, no poden sortir confiats al camp.

Francesc Puig

Falta un punt. Nosaltres volem acabar bé i no dependre de ningú. Si empatem ens anirà bé, però haurem de lluitar molt.


Una victòria blau-i-negre els aproparia a la part mitja de la classificació del grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.