L'Olímpyc pateix però es desfà d'un sorprenent Castellbisbal a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta encadena tres victòries consecutives després de superar el Castellbisbal (4-3) en la 28a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans han hagut de suar de valent per derrotar un conjunt que arribava amb la permanència assolida i no ha estat fins a un minut i mig per al final que Diego Neira ha fet el quart i definitiu gol per donar el triomf al seu equip. Els florestans segueixen tercers quan resten dues jornades per acabar la lliga i confien en un possible ascens en funció de les renúncies d'altres equips.

L'Olímpyc Floresta ha sortit disposat a solucionar per la via ràpida l'enfrontament davant un Castellbisbal amb la feina feta. Els florestans volien la pilota que els visitants cedien tancats al darrere, però només trobaven oportunitats amb xuts llunyans. Precisament d'aquesta manera ha arribat el gol de Fernando i dues ocasions que han acabat al pal, una d'Albert Cardona i l'altra d'Oriol. Els locals han pagat cares les errades i el Castellbisbal ha empatat en el minut 13 gràcies a Joan Campillo en una de les primeres arribades dels visitants. La ferida s'ha fet més gran a l'inici del segon temps quan Juanan ha posat un sorprenent 1 a 2. Paradoxalment els visitants han disposat de més ocasions quan tenien el marcador a favor i ha fet un xut al pal, tot i que la possessió seguia sent florestana i els homes de Xaloc Rion també podien empatar. De nou un xut llunyà ha significat un gol dels de la Floresta, posant l'empat, i Oriol, després d'una pilota recuperada per Dani, ha fet el 3 a 2. L'Olímpyc ha pogut sentenciar en nombroses ocasions, però un contraatac a dos minuts per al final culminat per Carlos Sola ha posat l'empat i la por al cos de la grada de Can Llobet. Jugant de cinc i amb els blau-i-blancs bolcats ha arribat el definitiu gol de Diego, fent el 4 a 3 definitiu.

L'autor del gol del triomf florestà, Diego Neira, destaca que el triomf els permet seguir somiant en l'ascens sempre i quan hi hagi renúncies d'altres equips.

Diego Neira

Tenim molta motivació perquè estem molt confiats en poder ascendir. L'any passat van pujar més de dos equips i tenim esperances.

Als florestans els resten dos partits, la setmana vinent a Balaguer i l'última jornada a casa amb l'Sport Esplugues, i encara somien amb possibilitats remotes d'ascens.