El Futbol Sala Sant Cugat torna dos anys després a Segona B

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (2-5) a la pista del Club Natació Sabadell proclamant-se campió de lliga del grup 1 de Tercera Divisió i assolint l'ascens a Segona B. Els santcugatencs fan un partit molt seriós i amb gran efectivitat atacant.

El Futbol Sala Sant Cugat ha demostrat que guanyar la lliga al grup 1 de Tercera Divisió no ha estat casualitat i és que els santcugatencs han fet un partit molt encertat tant en atac com en defensa. Des del primer segon els de Dani Mosteiro han tingut les primeres ocasions. En una errada del porter local que ha intentat controlar la pilota li ha passat per sota i els vermell-i-negres s'han avançat en el marcador. Els sabadellencs rebien un cop dur, però minuts després els locals empataven i posaven emoció al matx. A partir d'aquest instant els dos equips han ofert el seu bon joc amb molta intensitat i jugant un bon futbol sala. A les acaballes del primer temps, gol psicològic de Pau Savé que posava en avantatge als santcugatencs.

A la represa els de Dani Mosteiro han sortit molt forts i al minut 8 Richi Ferrer ampliava l'avantatge al lluminós posant l'1 a 3. Un minut més tard Marc Casas marcava el quart fent embogir a la vintena de seguidors santcugatencs desplaçats a Sabadell. L'entrenador local ha passat a jugar d ecinc quan faltaven 10 minuts per acabar el matx. Els vermell-i-negres s'han defensat amb ordre i han marcat el cinquè. Els de Sabadell han retallat distàncies de penal deixant el definitiu 2 a 5. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, agraeix el bon treball fet durant la temporada als seus jugadors.

Dani Mosteiro

Tot el treball que hem fet des de l'any passat s'ha vist culminat. A tothom li agrada que el seu treball es vegi recompensat.

Amb aquest triomf el Futbol Sala Sant Cugat queda campió a la pista del segon, el Natació Sabadell, retorna a Segona B després de dues temporades a Tercera Divisió.