La federació accepta la denúncia del SantCu contra Granollers i San Cristóbal


  • Comparteix:

Imatge de la darrera jornada entre el Sant Quirze i el Sant Cugat Esport

Imatge de la darrera jornada entre el Sant Quirze i el Sant Cugat Esport

El Comité de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha acceptat la denúncia presentada pel Sant Cugat Esport on es queixa de l'empat a 0 entre Granollers i San Cristóbal i que certificava la permanència de tots dos conjunts. Tant Granollers com San Cristóbal tenen dos dies hàbils per presentar al·legacions en defensa dels seus interessos.

El SantCu vol esgotar les darreres possibilitats de ser l'any vinent a Primera Catalana després de perdre la categoria aquest diumenge amb la derrota a Sant Quirze. El club vermell-i-negre ha denunciat el Granollers i el San Cristóbal per la suposada infracció prevista als articles 289 punt 1 apartat C i 292 punt 1 del reglament general de la Federació Catalana després de l'empat a 0 entre els dos conjunts a la darrera jornada de lliga. Els dos clubs tenen dos dies hàbils per presentar al·legacions i proves que considerin adients per defensar els seus interessos.

Segons fonts del club santcugatenc, si les al·legacions de San Cristóbal i Granollers no prosperen davant del Comitè de Competició i d'Apel·lació hi hauria la retirada del punt sumat a tots dos equips per l'empat de diumenge més tres de sanció. D'aquesta manera, el SantCu evitaria el descens a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.