Un grup d'experts de la UE destaca el CAR per la formació integral de l'esportista


  • Comparteix:

Els esportistes durant una de les sessions de formació acadèmica al CAR / Font: CAR

Els esportistes durant una de les sessions de formació acadèmica al CAR / Font: CAR

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat ha estat considerat per un grup d'experts de la Unió Europea com un exemple de bones pràctiques en la formació acadèmica i esportiva dels seus integrants. Segons l'informe, el CAR disposa de les eines necessàries tant per a la formació personal, acadèmica i laboral com per la pràctica de l'esport al més alt nivell. L'estudi s'ha elaborat sobre la base del Pla de Treball Europeu per a l'Esport del període 2012-2014.

L'informe es basa en el concepte de la dualitat que suposa la formació dels esportistes d'alt nivell. Una dualitat basada en la preparació acadèmica i professional que reben els esportistes d'elit que es preparen en el Centre d'Alt Rendiment santcugatenc.

Dins del grup d'experts que ha encapçalat la Unitat d’Esports de la Direcció General de l’Educació i Cultura de la Comissió Europea, hi ha la responsable de l'àrea de formació del CAR, Susana Regüela, i en ell es prioritza la formació integral de l'esportista, preparant-se tant per a la vida professional fora del món de l'esport, com per a la seva vida esportiva.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.