El Valldoreix FC fa les primeres incorporacions per a Tercera Catalana


  • Comparteix:

La plantilla valldoreixenca presentarà molts canvis a Tercera

La plantilla valldoreixenca presentarà molts canvis a Tercera

El primer equip del Valldoreix FC incorpora quatre nous jugadors i presenta fins a 13 baixes, algunes obligades, per la temporada que ve. El club treballa per incorporar nous jugadors amb l'objectiu de mantenir la categoria, segons afirma el president del club, Jorge González, a Cugat.cat.

El Valldoreix FC, recentment ascendit a la Tercera Divisió Catalana, prepara la pròxima temporada als despatxos. En el capítol d'incorporacions, el planter es veurà reforçat amb Fabi Plana, procedent del CP Sarrià, Carlos Alavedra, de l'Athlètic Nouvallès, Nacho Alonso, exjugador del Sant Ignasi i Nacho Torrentbó que ha militat aquest any al juvenil del Sant Ignasi. El president assegura que, tot i que ja eren jugadors del club, Geronimo Farrés, que es va trencar la tíbia i el peroné i Javi Guillot, operat dels lligaments i que rebrà l'alta entre novembre i desembre, poden ser considerats com a noves incorporacions. A més, el juvenil aportarà fins a 18 jugadors que s'iniciaran en la seva etapa com a amateurs, alguns dels quals formaran part del segon equip i altres es veuran obligats a abandonar l'entitat. A més, el club treballa per incorporar més jugadors amb els quals ja està en contacte tot i que González prefereix no fer-los públics encara.

A banda de les incorporacions, el club també ha anunciat les 13 baixes ja segures. Alejo, Borja i Cote Dealfonso, Javi i Rafa Garcia, Aitor Funfarren, Eugeni Corell, Carlos García, Teo Amat, Ricardo Diez i Jose, molts d'ells per motius laborals. També marxen Quico Montuenga, que iniciarà una nova etapa al CM Belagua Fase 2 i Jordi Moral, que jugarà cedit al CM Belagua Fase 1 per tres mesos amb opció a sis mesos més.

El president, Jorge González, ha afirmat a Cugat.cat que l'objectiu principal de la pròxima temporada és mantenir la categoria, però confessa que en cas que l'equip aconsegueixi arribar a la xifra de 30 punts al desembre, es plantejaran nous objectius.

Jorge González

La majoria dels jugadors són novells a la categoria. Ara mateix l'objectiu és la salvació, però més endavant ja es veurà.


L'entrenador de l'equip serà, un any més, l'artífex i màxim responsable de l'ascens de categoria viscut per l'equip la passada temporada, Javi Latre, que mantindrà vigent el seu compromís amb l'entitat valldoreixenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.