Garcia (SantCu): 'L'experiència a l'Índia ha estat brutal, ens han tractat com a déus'


  • Comparteix:

Imatge de l'expedició del SantCu a l'Índia / Font: Julián Marín

Imatge de l'expedició del SantCu a l'Índia / Font: Julián Marín

L'expedició del Sant Cugat Esport torna de la ciutat índia d'Anantapur després del projecte 'Del Campus a l'Índia' emocionats i amb la seguretat que l'any vinent repetiran. El viatge, organitzat juntament amb la Fundació Vicente Ferrer, ha servit per ensenyar futbol a 170 nens i també compartir experiències irrepetibles.

L'expedició de 12 membres del Sant Cugat Esport a Anantapur, Índia, ha tornat després de dues setmanes al país asiàtic. Els integrants vermell-i-negres han dedicat el temps a ensenyar conceptes futbolístics a uns 170 nens i nenes de la casta dels 'dalits' coneguts com 'intocables' i una de les classes més pobres de la zona. L'expedició santcugatenca organitzada juntament amb la Fundació Vicente Ferrer ha quedat encantada amb l'experiència i no dubten que repetiran l'any vinent com destaca el directiu de l'àrea social del club i organitzador de l'estada, Jaume Garcia.

Jaume Garcia

No hi ha paraules per explicar-ho. Ha estat brutal, nosaltres els hem donat tota l'estima del món i ja pensem en l'any vinent.




Els 130 nens i les 40 nenes amb els quals han compartit les dues setmanes tenien entre 11 i 15 anys



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.