Sanz (Espanya): 'El meu somni és que ens coneguin, és meravellós veure'ls jugar'


  • Comparteix:

Ismael Sanz, seleccionador d'Espanya

Ismael Sanz, seleccionador d'Espanya

L'entrenador de la selecció espanyola de futbol 7 per a persones amb lesió cerebral, Ismael Sanz, reclama en una entrevista a Cugat.cat el suport d'institucions, mitjans i entitats esportives per tal que la disciplina es doni a conèixer i es popularitzi a l'Estat espanyol. Després del darrer partit contra el Japó, en què Espanya ha superat amb contundència els asiàtics, Sanz ha assegurat que marxen amb bon gust de boca, un objectiu que cercaven.

Ismael Sanz s'ha mostrat relaxat, content i tranquil després de l'actitud i el joc dels seus jugadors en el darrer partit de l'ICUP de Sant Cugat. Ara bé, hi ha un neguit que no és capaç de treure's del cap, i no és altre que la recerca d'un reconeixement que, segons ell, la disciplina en la qual entrena es mereix. Conscient de les mancances del seu equip, Sanz sabia que no podia competir amb equips com Rússia, Ucraïna o Brasil, però en els partits contra Austràlia o el Japó les opcions tornaven a aparèixer. Després de l'ensopegada i decepció d'Austràlia, el treball s'ha vist recompensat amb un bon partit contra els japonesos, triomf que valorava Sanz després de les dificultats que han patit al llarg del campionat.

Ismael Sanz

Hem patit bastant, hem fet terball psicològic. Aquest partit s'ho han cregut, i la segona part ha estat bona a nivell tàctic.


L'ICUP ha donat empenta a un esport que a l'estat espanyol és residual, sobretot pel desconeixement i la manca de repercussió que se li atorga. És per això, i per l'exemple de grans seleccions que han vingut aquestes dues setmanes a Sant Cugat, que Sanz reclama major suport i, sobretot, informació i difusió.

Ismael Sanz

El meu somni és que surti gent nova, que hi ha nois que poden jugar, que es facin campus, que ens coneguin.


La següent cita de la selecció espanyola és l'any que ve, quan participi a l'Europeu de Portugal. Un campionat en el qual hi haurà alguns membres de l'actual equip que ja no hi seran, un relleu generacional que podria suposar l'expansió d'un esport que, com s'ha demostrat aquests dies a Sant Cugat, té molt a dir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.