El SantCu femení suma el primer triomf de la temporada en el tercer intent


  • Comparteix:

Les vermell-i-negres han celebrat fins a tres gols

Les vermell-i-negres han celebrat fins a tres gols

El conjunt femení del SantCu aconsegueix el primer triomf de la temporada en superar (3-1) el Levante Las Planas en la tercera jornada de Primera Divisió. Les vermell-i-negres han estat molt superiors durant tot el partit i en el primer temps han fet la feina vencent per 2 gols a 0. A la represa han fet el tercer, però les espluguenques han escurçat distàncies.

El Sant Cugat Esport ja coneix la victòria aquesta temporada i ha arribat en el tercer partit. El partit davant el Levante Las Planas ha estat dominat des de l'inici amb dos gols de Lídia aconseguint un avantatge suficient per marxar tranquiles al descans. A la represa, 'Pauleta' ha fet el tercer, però les espluguenques no s'han rendit i amb un xut llunyà han fet el gol de l'honor. L'autora del tercer gol ha pogut fer el doblet, però ha desaprofitat un penal per fer el quart del seu equip.

El tècnic vermell-i-negre, Carles Rubio, destaca la importància de sumar els primers punts de la temporada.

Carles Rubio

Teníem moltíssimes ganes de sumar els tres punts. Estem treballant els mecanismes i això ens dóna confiança per seguir sumant.


El proper rival del SantCu femení és el Sant Andreu la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.