El SantCu de Camilo Speranza viu una història d'amor amb l'estratègia


  • Comparteix:

Les set primeres jornades del Sant Cugat Esport 2013/2014 al grup 3 de Segona Catalana tenen un element vertebrador entre elles, l'excel·lència en la pilota aturada. En tots els partits en què l'equip ha sumat punts, la victòria s'ha teixit a partir de les jugades d'estratègia, tant de córner com de faltes laterals.

El SantCu de Camilo Speranza ha sumat 10 punts en el grup 3 de Segona Catalana gràcies, en bona part, a la feina de l'equip en la preparació de jugades d'estratègia. Els santcugatencs es van refer de la derrota en la primera jornada a domicili, amb una victòria a la ZEM Jaume Tubau, contra el Moja i amb dues dianes de dos dels seus defensors, Quim Ruiz i Roger Soler. Eren els primers punts de la temporada i se sumaven gràcies a una falta lateral i un córner.

Contra el Juventud Prat, el SantCu sumava la segona victòria del curs, però en aquest cas l'estratègia no influia en el resultat. Tot i això, Simón va aconseguir un gol a la sortida d'un córner, però l'àrbitre el va anular per falta sobre el porter visitant. Precisament, el central santcugatenc va marcar el seu primer gol de l'any contra el Sitges, en la 4a jornada de la competició. El jove jugador del SantCu rematava una centrada i avançava el seu equip, però els vermell-i-negres acabarien perdent per 2-1. En el tercer triomf dels homes de Camilo Speranza, el defensa santcugatenc Roger Soler tornava a anotar, en aquest cas, per partida doble. El lateral esquerre santcugatenc rematava dues pilotes dins l'àrea visitant després de dos llançaments, de faltes laterals picades per Bonamich.

L'últim capítol de l'estreta relació entre el SantCu i l'estratègia té com escenari el derbi santcugatenc al camp del Junior. Els vermell-i-negres, que en aquell partit vestien de blanc, van fer quatre gols en la primera part, dos d'ells gràcies a jugades a pilota aturada. Quim Ruiz feia el 0-1 després d'una falta llançada per Bonamich i Marcelo anotava l'1-3 a la sortida d'ún córner. El tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, explica la importància del treball dels seus homes per executar les jugades a pilota aturada.

Camilo Speranza

Nosaltres li posem molta atenció, però el més important és que ells siguin receptius i les executin. El mèrit és d'ells.


La pròxima oportunitat del SantCu per ampliar la xifra de gols anotats a pilota aturada és contra la Peña Málaga de Sant Boi, aquest diumenge a tres quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.