Nova oportunitat per al Futbol Sala Sant Cugat de treure el primer punt a la lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sant Cugat

Nova oportunitat del Futbol Sala Sant Cugat per intentar sumar els primers punts de la temporada en el grup 3 de Segona B davant el Sant Andreu de la Barca aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Els vermell-i-negres segueixen amb zero punts mentre que els santandreuencs arriben amb només un triomf en els últims sis partits. El conjunt santcugatenc està a 10 punts de la salvació.

El Futbol Sala Sant Cugat arriba a la 12a jornada sense sumar cap punt i amb la necessitat de començar a puntuar per no allargar l'agonia a la lliga. Tot i que el rival d'aquesta setmana, el Sant Andreu de la Barca, té 16 punts més que els santcugatencs no arriben en el millor moment de forma. Els santandreuencs han perdut quatre dels últims sis partits i només han guanyat un en aquest període. Per la seva banda, els vermell-i-negres tot i no haver puntuat encara planten cara a la majoria dels rivals durant gran part dels partits, però en minuts concrets se'ls escapen les opcions de triomf.

El Futbol Sala Sant Cugat és últim classificat en el grup 3 de Segona B a vuit punts del conjunt que té més a prop, el Ràpid Santa Coloma.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.