L'Olímpyc exigeix un canvi de postura del Sant Cugat respecte els incidents del derbi


  • Comparteix:

Imatge del derbi d'aquest dissabte

Imatge del derbi d'aquest dissabte

L'Olímpyc Floresta exigeix al Futbol Sala Sant Cugat la retirada del vídeo dels incidents del derbi penjat en el seu lloc web i la rectificació d'unes declaracions del club vermell-i-negre i del seu president, Jordi Palau. Segons l'entitat florestana, aquestes declaracions exposen 'difamacions i acusacions falses a directius, col·laboradors i aficionats del club'. L'entitat florestana també ha anunciat que en cas que no es compleixin aquestes exigències 'donaran per trencades relacions' entre clubs i estudiarà 'iniciar els tràmits legalment pertinents'.

Segons el portaveu i cap de comunicació de l'Olímpyc Floresta, Pol Moragas, les declaracions del president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, al programa 'Esport en Marxa' i les que ha fet a través de twitter des del compte del mateix Palau com des del compte del oficial del club 'persegueixen tacar la imatge de l'Olímpyc per pura rivalitat'. La junta directiva del club florestà ha exigit el compliment de tres punts. En cas de no fer-ho, ha assegurat Moragas, l'Olímpyc donarà les relacions per trencades entre els dos clubs i es plantejarà iniciar tràmits 'legalment pertinents'.

Pol Moragas

Des de l'Olímpyc Floresta, si no es rectifica tots els punts esmentats, es donaran per trencades les relacions amb el FSSC i estudiarem iniciar els tràmits legalment pertinents.


El primer dels punts reclama la 'retirada immediata del vídeo difós pel Futbol Sala Sant Cugat, perquè vulnera drets tan bàsics com la intimitat personal i familiar i la imatge dels menors que hi apareixen'. El segon punt es refereix a les declaracions de Jordi Palau expressades al programa 'Esport en Marxa' i al twitter, en què, segons el club florestà, acusa a l'Olímpyc de 'permetre el consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents' a Can Llobet. L'entitat florestana assegura que 'no té la legitimitat per vetar l'entrada de cap aficionat ni d'expulsar-lo, perquè el pavelló és municipal i d'això s'encarrega l'Ajuntament'. Per últim, l'Olímpyc exigeix la 'rectificació i disculpes per difamacions i acusacions falses que s'han fet a directius, col·laboradors i aficionats del club, perquè ningú ha coaccionat ningú ni s'ha permès actes incívics'.

De la seva banda, el Futbol Sala Sant Cugat ha declinat fer declaracions fins que no conegui el contingut de les declaracions de l'Olímpyc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.