Un gol de Jordi Savé dóna el primer triomf de la temporada al FS Sant Cugat


  • Comparteix:

Un gol de Jordi Savé a tres segons per al final dóna el primer triomf (2-1) de la temporada al Futbol Sala Sant Cugat en l'última jornada de la primera volta a Segona B davant el Sala 5 Martorell. Els vermell-i-negres han igualat el gol inicial de Malik mitjançant Richi i en els últims instants ha arribat l'èxtasi al pav1 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs arriben a l'aturada nadalenca després d'encadenar dos partits consecutius puntuant.

L'inici del partit ha començat igualat amb la pilota en domini visitant, però amb ocasions al contraatac dels vermell-i-negres que han arribat a fer un xut al travesser. El local Marc també ha pogut fer l'1 a 0 quedant-se davant del porter, però ha fallat. Els visitants han disposat d'una ocasió per avançar-se que Jordi Palau ha desfet, però en el còrner posterior Malik ha fet el primer gol. A partir d'aleshores l'enfrontament s'ha adormit fins que en gairebé els últims instants Richi ha pogut igualar just abans del descans.

A la represa, els vermell-i-negres han pogut avançar-se en dues ocasions. En el minut 12 els visitants han disposat de tres ocasions clares, una que ha anat al pal, una altra que ha aturat Jordi Palau i la tercera que ha anat fora. Richi ha pogut fer el segon gol quan només quedaven tres minuts amb un doble penal i quan semblava que hi hauria repartiment de punts Jordi Savé ha fet el gol que ha donat l'alegria a l'afició santcugatenca. L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, destaca que el seu equip sempre ha intentat guanyar, tot i els mals resultats.

Albert Tejero

Les victòries sempre senten molt bé. Hem estat atents als detalls i a més hem pogut marcar en els últims instants.




El Futbol Sala Sant Cugat acaba la primera volta cuer amb quatre punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.