Un doble penal a dos minuts per al final frena la proesa de l'Olímpyc amb el líder

L'Olímpyc Floresta perd (2-3) davant el líder, el La Unión Las Palmas, tot i plantar cara fins els dos últims minuts de partit. Els florestans han igualat un desavantatge de 2 a 0 abans d'arribar al descans i han aguantat gairebé tot el segon temps. Un doble penal a dos minuts per al final ha donat els tres punts al conjunt visitant i fa encaixar la segona derrota consecutiva als homes de Xaloc Rion.

L'Olímpyc sabia de la dificultat d'enfrontar-se a un líder que suma una volta sencera sense perdre, però tot i això ha sortit fort i ha disposat de les primeres ocasions del partit. En el primer xut a porteria visitant Marc Alegre ha tret les teranyines de l'escaire fent el 0 a 1 en el minut 6. Martí Àngel ha pogut empatar, però en el minut 10 i en un xut sense angle Jose ha fet el 0 a 2. Amb el desavantatge de dos gols el tècnic local, Xaloc Rion, ha pres la decisió arriscada però valenta de jugar amb porter jugador i el resultat ha estat l'1 a 2 obra de Fernando. Amb el gol els florestans s'han crescut i a un minut per al final Dani Martí ha igualat el marcador després d'una sacada de banda.

A la represa, el La Unión ha sortit amb una marxa més i en el minut 23 ha fet un travesser. Els visitants dominaven i han fet un segon pal, però els florestans també creaven contraatacs perillosos. En els últims cinc minuts l'Olímpyc ha tornat a jugar de cinc buscant el gol del triomf i l'ha pogut aconseguir, però no ha entrat. A dos minuts per al final, l'àrbitre ha xiulat dues faltes en la mateixa jugada que han provocat el doble penal amb el qual Jose ha fet el gol del triomf.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca el bon partit del seu equip, però lamenta haver-se quedat amb la mel als llavis un cop més.

Xaloc Rion

Tenim una sensació similar a molts partits. Hem fet les coses bé, però ells són un gran equip. Hem perdut per un detall.

El proper rival dels florestans és el Bar Mi Casa la setmana vinent.