El SantCu perd el segon partit de la temporada a la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau contundentment a mans del Sant Ildefons (0-4) i suma la segona derrota consecutiva a casa. Els vermell-i-negres inicien la segona volta perdent contra el líder del grup 3 de Segona Catalana. Els homes de Camilo Speranza continuen immersos en una ratxa negativa d'una sola victòria en els últims vuit partits.

El Sant Cugat Esport s'ha vist eclipsat pel seu rival des del primer minut de partit. Els visitants han sortit més intensos i han forçat un penal per mans de Cáceres quan el SantCu encara estava entrant en el matx. Un Jota inspirat ha refusat la pena màxima, però en la jugada de córner posterior Raúl Hernández, que havia errat el llançament de penal, ha fet pujar el 0-1 al marcador.

El conjunt de Cornellà continuava desplegant el seu joc amb comoditat i fruit de la seva persistència Roberto ha marcat el segon amb una rematada de cap a la sortida d'un córner. Una vegada més, gol a pilota aturada en contra del SantCu. En la jugada posterior una errada defensiva dels vermell-i-negres ha regalat a Raúl l'opció de sentenciar el matx amb el tercer gol de la tarda. El SantCu ha estat molt imprecís en la passada durant tot el matx. Al minut 23 el jugador visitant Caperucho ha estat expulsat per una agressió sobre Quim Ruiz. Tot i la superioritat numèrica, els de Camilo Speranza no s'han apropat amb perill a la porteria del Sant Ildefons.

A la segona meitat la tònica del partit no ha variat i Mario ha segellat el marcador amb el 0-4 al minut 58. Amb aquest avantatge a favor els visitants han abaixat el ritme i Quim de cap i Damián amb un xut fort han tingut les ocasions més clares dels locals, però no s'han materialitzat en cap gol. El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, creu que ha estat un partit igualat tot i el resultat.

Camilo Speranza

Crec que no hi ha hagut tanta diferència entre els dos equips.


El SantCu mirarà de canviar la mala ratxa de resultats al camp del Moja la setmana que ve. Tots dos equips estan situats a la zona mitja de la taula amb 22 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.