El SantCu femení visita un rival directe a la classificació, l'Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del femení del SantCu a la ZEM Jaume Tubau

Imatge d'arxiu del femení del SantCu a la ZEM Jaume Tubau

El femení del SantCu afronta la 22a jornada del grup 1 de Primera Divisió aquest dissabte al camp de l'Atlètic Vilafranca, un rival directe a la classificació. Les de Carles Rubio, que no acaben de trencar amb una mala ratxa de resultats, buscaran la victòria a partir de les cinc de la tarda per igualar les vilafranquines a 28 punts.

Jugar de visitant i davant un adversari com el d'aquest cap de setmana és un bon motiu per pensar que el SantCu pot tornar de Vilafranca amb un resultat positiu. No obstant això, les vermell-i-negres, que en l'anada van perdre (1-2) a la ZEM Jaume Tubau, han aconseguit millors resultats lluny de casa que al seu camp. De les set victòries i quatre empats aconseguits fins ara, cinc i dos els ha aconseguit a domicili.

El conjunt vilafranquí, que tampoc no passa pel seu millor moment, li treu tres punts al SantCu i a casa se sent més fort i fins ara ha assegurat més punts. De les vuit victòries que suma, cinc les ha signat al seu estadi.

Tot plegat fa pensar en un matx igualat, però un triomf del Sant Cugat Esport permetria al conjunt santcugatenc veure la zona mitjana de la classificació més a prop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.