El SantCu derrota el Junior amb una gran efectivitat de cara a porteria

El SantCu supera (3-1) el Junior i s'endú el derbi del grup 3 de Segona Catalana. Marcos Fonzinetti i Marcelo Villegas per partida doble han avançat els de Camilo Speranza i Moretones ha retallat distàncies al minut 91 per als visitants. El SantCu continua a mitja taula i el Junior es queda a set de la promoció d'ascens.

El SantCu tenyeix de vermell-i-negre el derbi santcugatenc amb efectivitat de cara a porta i amb solvència defensiva. El Junior ha volgut imposar el seu estil de toc en els primers instants, però el SantCu, ben tancat en defensa, ha evitat les poques internades visitants. El primer avís seriós del partit ha estat de la banda local amb Marcelo com a protagonista. La rematada de cap del davanter ha picat al travesser de la porteria de Pol.

Poc després, la punteria de Marcos Fonzinetti ha trencat el 0-0 inicial. L'extrem santcugatenc ha rebut una passada a l'esquena del lateral del Junior i ha superat Pol amb facilitat. Un quart d'hora més tard, el SantCu ha tornat a colpejar, en bona part, per una desgraciada jugada del porter visitant. Després d'una centrada sense perill des de la banda dreta del SantCu, Pol no ha estat capaç de blocar i Marcelo ho ha aprofitat fent el 2-0. La jugada més clara del Junior l'ha protagonitzat Rafiu després d'una rematada d'esperó, però la pilota ha marxat per sobre de la porteria.

A la represa, el record de la remuntada del Junior en el partit de la primera volta ha sobrevolat la ZEM Jaume Tubau, però els homes de Camilo Speranza han esvaït els dubtes en només tres minuts. L'àrbitre ha assenyalat penal després d'unes mans dins l'àrea de Solivelles i Marcelo ha fet el tercer gol local. El tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, atribueix la victòria a la bona predisposició dels seus homes.

Camilo Speranza

La clau del partit ha estat el compromís dels jugadors, que han tingut la valentia de fer el partit que havíem plantejat

La tercera diana ha deixat molt tocat el Junior que només ha estat capaç de generar perill sobre la porteria del SantCu amb ocasions tímides. Els locals, de la seva banda, haurien pogut ampliar distàncies amb una jugada aïllada de Marcelo. Sense ser un partit agressiu, els locals han vist com l'àrbitre expulsava Dani per doble targeta groga.

En el darrer sospir, el Junior ha trobat el camí del gol mitjançant Moretones. El jugador blau-i-negre ha necessitat dues rematades a boca de gol per superar Jota i fer el 3-1 definitiu. El tècnic del Junior, Paco Carballo, creu que l'efectivitat del SantCu ha estat letal.