El Futbol Sala Sant Cugat té una prova de foc en el duel a domicili davant l'Isur Hermanos Sànchez


  • Comparteix:

Els santcugatencs tindran davant un rival complicat

Els santcugatencs tindran davant un rival complicat

El Futbol Sala Sant Cugat encara un duel complicat a la pista de l'Isur Hermanos Sànchez a la tercera jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs cerquen la segona victòria del curs aquest diumenge a les dotze del migdia davant un rival complicat. Jaime Martínez no podrà comptar amb jugadors importants com Òscar Rosell i Sergi Pros però incorpora a les seves files un juvenil, Josep Puig.

El Futbol Sala Sant Cugat arriba a la tercera jornada amb un punt més de confiança, després de sortir reforçats amb el triomf de la jornada passada davant el Premià. El tècnic vermell-i-negre, Jaime Martínez, assegura que si aprofiten les ocasions i mantenen la solidesa defensiva poden esgarrapar punts al conjunt local. De totes maneres, el tècnic també ha apuntat que hauran d'adaptar-se a les diferents fases del joc tenint en compte el potencial del conjunt terrassenc.

Jaime Martínez

Anem amb la intenció de treure un resultat positiu amb un equip que té molta experiència.


L'equip que tindran al davant, l'Idur Hermanos Sànchez, és un dels conjunts destinats a estar a la part alta de la categoria. Amb un futbol de qualitat i veterania com a armes, els locals intentaran tirar per terra el plantejament dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.