Martí continua a un gran nivell


  • Comparteix:

La golfista Paula Martí manté la segona posició provisional després de la segona jornada del Madrid Ladies Masters. L'acompanyava Àlex Corretja, que fa de caddy de Martí.

La santcugatenca comparteix el segon lloc amb la coreana Amy Yang després de finalitzar la jornada d'ahir amb 4 cops sota el par. Ambdues jugadores s'han quedat a un cop de la nova líder, la francesa Gwladys Nocera. L'anglesa Kirsty S. Taylor, que ocupava la primera plaça de la classificació després de la primera jornada, ha caigut fins a la sisena posició, on trobem també a la golfista Tania Elóguesi, que no ha pogut mantenir el segon lloc que compartia ahir amb Paula Martí.

A més de golfistes, Al Pro-Am previ al torneig celebrat dimecres també hi van prendre part cares conegudes com la nedadora Gemma Mengual, Alfonso Pérez, Julio Llorente o l'humorista Jordi LP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.