Martí al Banesto Tour Femení


  • Comparteix:

Presentació de la segona edició del Banesto Tour femení

Presentació de la segona edició del Banesto Tour femení

La golfista santcugatenca Paula Martí debuta divendres al Banesto Tour amb opcions al títol. El torneig està format per vuit proves i participen les 19 millors jugadores del circuit espanyol. L'actual campiona és Ana Belén Sánchez.

El camp andalús de Sancti Petri donarà el tret de sortida a la segona edició del Banesto Tour femení amb la participació de la santcugatenca Paula Martí. Les 19 millors jugadores del circut espanyol, 14 professionals i cinc amateurs. El torneig es disputa entre divendres i dissabte i on les jugadores hauran de completar un total de 36 forats en els dos dies de competició. La santcugatenca Paula Martí pareix amb opcions al triomf, tot i que la gran favorita és l'actual campiona de l'edició anterior, Ana Belén Sánchez. La competició està formada per set proves i la quarta es disputarà al Club de Golf Sant Cugat del 22 al 24 de juny.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.