Cailá: 'El que diu l'Elefant Verd és mentida'


  • Comparteix:

El president del golf, Francisco Cailá, es defensa de les acusacions de l'Elefant Verd

El president del golf, Francisco Cailá, es defensa de les acusacions de l'Elefant Verd

El grup d'oposició l'Elefant Verd critica amb duresa la tasca de l'actual junta directiva del Golf de Sant Cugat. Els seus autors, que es mantenen en l'anonimat, demanen transparència i fan una crida al canvi en les properes eleccions que se celebraran al mes d'abril. L'actual president del club santcugatenc, Francisco Cailá, assegura que aquest grup menteix i que no sel's pot acusar de falta de transparència.

Aquest grup apareix després de l'última assemblea, que es va celebrar al mes de febrer. L'Elefant Verd creu que la darrera decisió de la junta actual, en què es va decidir apujar les quotes dels socis, va ser manipulada ja que quan es va explicar aquest punt molts socis ja no hi eren presents.

Pel que fa a la transparència de la junta, aquesta plataforma es queixa que la directiva assegura que el Par-3 és rendible, però en canvi no en mostren les xifres. Per últim, fan referència a l'actual gerent del club, Joan Monzó, de qui diuen que cobra l'equivalent a 45 quotes de socis.

El president del Club de Golf Sant Cugat, Francisco Cailá, s'ha volgut defensar d'aquestes acusacions i no descarta anar als tribunals.

Francisco Cailá

El que diuen és mentida, sempre hem donat totes les xifres. Pel que fa al sou del senyor Monzó és descabellat el que diuen. Estic parlant amb advocats per anar als tribunals.




D'altra banda, Cailá no entén perquè no van queixar-se el dia de l'assemblea.

Francisco Cailà

És terrible que no donin la cara quan l'han de donar i després vagin repartint anònims a la resta de socis.








Tot i aquestes crítiques, l'Elefant Verd decidirà en una reunió si presenten candidatura per a les properes eleccions. Pel que fa a l'actual junta dimitirà aquest divendres per convocar elecions que se celebraran al mes d'abril. Una junta gestora formada per tres persones serà qui es faci càrrec del club. Segons ha pogut saber Cugat.cat també hi haurà d'altres grups que presentaran la seva candidatura.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Muchas Gracias por vuestro apoyo!!! EL PROXIMO 30 DE MARZO SE REALIZARÁ LA PRIMERA REUNION A LAS 18 H EN SAN CUGAT, INFORMAREMOS DEL LUGAR.

José Luis Terol. Enviat el 24/mar/11


Tothom ens demana sortir de l'anonimat. Be, aqui ens teniu. Us esperem el dia 30

Albert Lopez. Enviat el 24/mar/11


Us esperem!!! A TOTS

Ramon Faure. Enviat el 24/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.