Enrique Hèvia i Mario Pérez Calvo, candidats a la presidència del Club de Golf Sant Cugat


  • Comparteix:

Enrique Hevia i Mario Pérez Calvo són els dos candidats a la presidència del Club de Golf de Sant Cugat

Enrique Hevia i Mario Pérez Calvo són els dos candidats a la presidència del Club de Golf de Sant Cugat

Enrique Hevia i Mario Pérez Calvo són els dos candidats a la presidència del Club de Golf Sant Cugat. Les eleccions se celebraran el dissabte 7 de maig al club de golf. El mateix dia es donarà a conèixer el nou president pels pròxims set anys.

Finalment només hi haurà dues candidatures a la presidència del Club de Golf Sant Cugat. Enrique Hevia i Mario Pérez Calvo buscaran convertir-se en el nou president del club durant els propers set anys. Les eleccions tindran lloc el dissabte 7 de maig, dia que hi haurà torneig i que, per tant, s'espera la presència de la majoria de socis. La jornada electoral anirà de les nou del matí a les vuit de la nit. El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, explica en que consistirà el programa electoral.

Joan Monzó

La junta electoral ha proclamat dues candidatures, la d'Enrique Hevia i la de Mario Pérez Calvo. Les eleccions seran el dia 7 de maig.




Finalment, l'actual president, Francisco Cailà, no presentarà una candidatura continuïsta. Tampoc presentarà candidatura el grup d'oposició Elefant Verd.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.