El 6è Torneig de Golf Benèfic AECC recapta 6.655 euros contra el càncer


  • Comparteix:

Imatge de l'entrega del xec de 6.655 euros

Imatge de l'entrega del xec de 6.655 euros

La 6a edició del Torneig de Golf Benèfic per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), disputat aquest dimecres al Club de Golf Sant Cugat, ha recaptat 6.655 euros i ha reunit 140 jugadors, dues xifres rècord. Sobre la gespa, el guanyador en categoria masculina ha estat Arcadi Ventura i en femenina Jill Minshaw.

L'organització ha acabat més que satisfeta amb el resultat d'aquesta edició, que ha permès recaptar quasi 3.000 euros més que l'any passat. El nombre de participants també ha crescut i ha passat de 120 a 140. La presidenta de la delegació local de l'AECC, Marta Martí, ha expressat la seva felicitat al conèixer les xifres de les donacions, que les invertiran en recerca, prevenció i atenció al malalt.

Marta Martí

La participació ha estat excel·lent. Ens han donat una ajuda molt gran a la nostra associació.



El lliurament de premis ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha volgut destacar la importància de la iniciativa social per portar a terme accions com aquesta.

Mercè Conesa

És molt important la tasca de la societat civil i la col·laboració dels uns amb els altres. Volem que se segueixi celebrant.




La vessant esportiva de la jornada ha tingut com a protagonistes a Arcadi Ventura i Jill Minshaw, campions del torneig en categoria masculina i femenina respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.