El 'Golf amb la Salut Mental' espera continuar creixent


  • Comparteix:

Imatge de recurs del torneig 'El golf amb la salut mental'

Imatge de recurs del torneig 'El golf amb la salut mental'

La tercera edició del torneig 'El golf amb la Salut Mental' es disputa aquest diumenge a les instal·lacions del Pitch and Putt del Club de Golf Sant Cugat. Està previst que per aquesta edició participin unes 40 parelles.

Després que diumenge passat es decidís ajornar el torneig a causa de la forta pluja, si aquest diumenge el temps ho permet, es disputarà la tercera edició de 'El golf amb la Salut Mental'. S'espera, que tot i l'aplaçament de la setmana passada, hi participin en el torneig unes 40 parelles. La presidenta de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat, Lupe Fornés, espea que aquesta edició serveixi per continuar promocionant aquesta malaltia.

Lupe Fornés

Esperem que hi hagi suport de la gent dels voltants. Esperem continuar amb la línia d'aquests anys per promocionar la Salut Mental.





El torneig 'El golf amb la Salut Mental' es disputa aquest diumenge a les instal·lacions del Pitch and Putt del Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.