Un golfista santcugatenc torna a l'elit una dècada després


  • Comparteix:

10 anys després un golfista santcugatenc disputa l'European Tour

10 anys després un golfista santcugatenc disputa l'European Tour

El golfista santcugatenc Agustín Domingo disputarà el Ciurcuit Europeu després de 10 anys sense representació santcugatenca a la competició. Els últims santcugatencs que ho van aconseguir van ser Ivó Giner, Txomin Hospital i Fernando Roca el 2002. Per a l'entitat santcugatenca és un orgull que un jugador representi el club pel circuit europeu.

Agustín Domingo és un jugador format a l'escola del Club de Golf Sant Cugat i a l'edat d'infantil ja va començar a despuntar guanyant vàries vegades el Campionat de Catalunya infantil. Abans de convertir-se en professional el santcugatenc va acabar de cursar els seus estudis universitaris i una vegada va decidir dedicar-se al golf va patir un accident esquiant, ara fa dos anys, que li va frenar la seva evolució. Ara, Domingo ha quedat líder de l'Allianz Tour francès i ha guanyat un parell de proves. La millor notícia però, li va arribar el desembre quan va obtenir la targeta europea després de quedar entre els 30 primers classificats en la Final de l'Escola de Classificació. Domingo ha participat aquest gener en la seva primera prova del Circuit Europeu, a l'Àfrica Open, a Sud-àfrica, on ha finalitzat en 41a posició i ha obtingut sis mil euros de beneficis. És per això, que el gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, assegura que és un orgull tenir un jugador dins de l'European Tour.

Joan Monzó

L'Agustí juga amb l'attachment que representa el Club de Golf Sant Cugat i per al club és fantàstic, és un orgull.



Agustín Domingo però no és l'únic representant de la nostra ciutat, ja que, el golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal també disputa el Circuit Euroeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.