Pablo Larrazábal se situa en 30a posició al Volvo Golf Champions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal ocupa la 30a posició amb dos cops sobre el par en el torneig Volvo Golf Champions que s'està disputant a Sud-àfrica. Després de dues jornades, el golfista s'està mostrant regular amb el seu joc després de fer una més del camp (par 73) la primera jornada, igual que aquest divendres. El líder és el sud-africà Branden Grace amb 12 cops sota par.

Tot i que els resultats no estan sent gaire positius Pablo Larrazábal s'està mostrant sòlid i regular en el seu joc, ja que en la primera jornada va fer una més del par (74 cops), igual que aquest divendres. Aquest resultat fa que quan falten dues jornades, el golfista resident a Sant Cugat es trobi en la 30a posició, a 14 cops del líder, el sud-africà Branden Grace. El segon classificat és el també sud-africà Thomas Aiken, amb vuit sota par, a quatre de Grace. El primer espanyol és José Maria Olazábal, en la quarta posició amb set sota par. Miguel Ángel Giménez és 20è amb tres cops sota par.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.