Domingo: 'Em sento orgullós de portar el nom de Sant Cugat arreu del món'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El santcugatenc Agustí Domingo ja ha participat en dues proves a Johannesburg de l'European Tour de golf, en què és l'únic participant nascut a la nostra ciutat. Domingo assegura que està vivint un somni en aquest inici de 2012 i creu que és un honor portar el nom de Sant Cugat arreu del món.

El golfista santcugatenc Agustí Domingo està immers en els primers compassos del circuit europeu de golf. El santcugatenc ja ha participat en dues proves de la competició a Sud-Àfrica i assegura haver-se trobat molt bé i estar vivint un somni fet realitat. Domingo va competir als oberts de Johannesburg i a l'anomenat 'African Open', també a la ciutat sudafricana, i va quedar en la 121a i 41a posició, respectivament. Després de les paraules d'orgull fa tres setmanes del gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, en què va assegurar que les gestes de Domingo eren un motiu de molt orgull per al Club de Golf Sant Cugat, el golfista santcugatenc Agustín Domingo explica què significa portar el nom de Sant Cugat pel món.

Agustí Domingo

És un orgull. Després que ho fés el meu tiet durant set anys, portar el nom de Sant Cugat arreu em fa content.




El golfista santcugatenc té previst participar en 20 tornejos del circuit durant l'any i espera superar les dues marques que ha registrat en les dues primeres proves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.