El santcugatenc Ivó Giner primer líder del Peugeot Alps de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El santcugatenc Ivó Giner és el primer líder del Peugeot Alps de Barcelona que s'està disputant aquests dies al Club de Golf Sant Cugat. Giner ha finalitzat els 18 forats amb vuit cops sota el par del camp. El golfista local Pablo Larrazábal finalitza en tercera posició amb menys sis. L'altre protagonista de la jornada és Javier Ballesteros, que ha debutat en un torneig professional amb un cinc sota par, que el situa momentàniament cinquè. Ballesteros ha compartit amb Cugat.cat les seves primeres sensacions.

Ivó Giner ha iniciat el Peugeot Alps de Barcelona amb una exhibició. El golfista santcugatenc s'ha estrenat amb un vuit sota par que li dóna la primera plaça. Qui ha començat amb bon peu també és Pablo Larrazábal, que ha completat el circuit amb sis cops sota el par. A la satisfacció per la bona actuació cal afegir-hi el fet de jugar a casa, tal com explica ell mateix.

Pablo Larrazábal

És especial jugar a casa. Estic molt content de viure aquí i jugar a un minut i mig de casa és un plaer.



Una de les notes positives de la jornada inaugural de la competició ha estat el debut com a professional de Javier Ballesteros, fill del mític 'Seve' Ballesteros. El jugador, a més, s'ha estrenat en el mateix camp que el seu pare ara fa 38 anys. Ballesteros ha acabat cinquè amb 65 cops. Una vegada finalitzat el circuit ha explicat a Cugat.cat les seves primeres sensacions.

Javier Ballesteros

La veritat és que m'he trobat bé. No acostumo a posar-me nerviós, però avui m'hi he posat una mica per ser la primera vegada que jugo amb professionals.



La resta de golfistes locals que participen de la competició estan demostrant un gran nivell. D'entre els que ja han finalitzat el circuit hi ha el veterà Txomin Hospital, que ha acabat amb dos cops sobre el par, Agustín Domingo amb 70 par i Nacho Feliu amb un menys tres. Àlex Larrazábal, per la seva banda, ha obtingut amb un més quatre mentre que els dos golfistes locals provinents de la fase prèvia, José María García Chacón i Carlos Vives, han tingut una actuació més discreta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.