L'Handbol Sant Cugat visita en el pitjor moment un dels grans de la competició, la UE Sarrià


  • Comparteix:

Instant del partit de l'anada / Font: Handbol Sant Cugat

Instant del partit de l'anada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat es desplaça a una de les pistes més complicades del grup D de Primera Estatal, la de la Unió Esportiva Sarrià, aquest dissabte a les sis de la tarda. Els santcugatencs afronten aquest dur repte en el pitjor moment de la temporada, després d'haver perdut cinc partits de forma consecutiva. Els sarrianencs necessiten els tres punts per no perdre de vista els primers classificats.

L'equip d'Armand Rubiño està immers en un oceà de dubtes i no aconsegueix trobar el camí per sortir-se'n. El Pilar Maristas, OAR Gràcia, Sant Joan Despí, La Salle Bonanova i Sant Martí Adrianenc han superat els vermell-i-negres, que han patit una davallada de rendiment, en gran mesura, per les baixes d'homes importants com Marc Jordán i Lluís Calvera en alguns d'aquests enfrontaments.

La situació es complica encara més tenint en compte el calendari, ja que quatre d'aquests cinc rivals eren per sota dels de Sant Cugat en el moment de veure's les cares. El calendari el duu ara a una de les pistes més dures de la competició, la d'una UE Sarrià que a més té encara fresc a la memòria el desenllaç del partit de la primera volta, en què el porter santcugatenc Eloi Gutiérrez va anotar un èpic gol per empatar sobre la botzina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.