El Palau de Plegamans, últim rival del Patí Hoquei Club SC aquesta temporada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei acomiada un curs tranquil pel que fa als resultats

El Patí Hoquei acomiada un curs tranquil pel que fa als resultats

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat abaixa el teló de la temporada 2013-14 amb el Palau de Plegamans al pav 2. El partit es disputarà dissabte a les vuit del vespre quan les de Pep Mateo liquidaran un curs en què han assolit la permanència amb solvència. Les santcugatenques defensaran la vuitena plaça d'OK Lliga aquest darrer cap de setmana de competició.

El Patí Hoquei s'acomiada d'una de les temporades més plàcides dels últims anys. Després que fa dos cursos les santcugatenques no poguessin mantenir la seva participació i diguessin adéu a l'Ok Lliga, Robert Rué va liderar un projecte amb el qual va ascendir la temporada passada a la màxima categoria estatal de nou.

Malgrat les baixes de Maria Rosa Tamburini, al principi de curs, i de Carolina Escobar en plena competició, les de Sant Cugat han fet front a les dificultats des del bloc i han pogut arribar amb tranquil·litat a la salvació matemàtica. Serà el Palau de Plegamans, cinquè,el convidat de la festa de cloenda de la temporada al pav 2 de la Rambla del Celler.

El tècnic de l'equip, Pep Mateo, assegura que serà un partit tranquil tenint en compte que cap dels dos equips s'hi juga res.

Pep Mateo

Elles també vénen sense jugar-se res. Ja no poden entrar a Europa. Complir l'expedient i res més.


Un cop s'acabi el partit, l'equip seguirà cercant la jugadora que necessita per acabar de definir la plantilla per al curs que ve, un reforç de perfil ofensiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.