El PHC Sant Cugat cercarà la final de la 3a Copa Esportspenedès.cat


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini i les seves companyes debutaran en una semifinal de la Copa EP

Maria Rosa Tamburini i les seves companyes debutaran en una semifinal de la Copa EP

El Patí Hoquei Club Sant Cugat disputarà per primera vegada una semifinal de la Copa Esportspenedès.cat. Serà diumenge a les dues de la tarda a Bigues i Riells i contra l'equip local quan les de Pep Mateo busquin un lloc a la final. Les vermell-i-negres han acabat en segona posició al grup A amb set punts a la lligueta prèvia.

La temporada passada el Patí Hoquei no va superar la fase de grups, però en aquesta 3a edició de la Copa Esportspenedès.cat en la seva categoria d'Ok Lliga Femenina les santcugatenques ja són un dels quatre millors equips després de classificar-se per a semifinals. El Bigues i Riells, líder del grup B i equip que acull la fase final del torneig, serà el rival d'un equip vermell-i-negre que segueix preparant l'inici oficial de la temporada amb pocs efectius.

El tècnic de l'equip, Pep Mateo, ha hagut de completar la convocatòria per als últims amistosos amb poques jugadores del primer equip. Mateo preveu que Blanca Soldevila conclogui aquesta setmana la recuperació de la seva lesió. Ara bé, pel que fa al repte de diumenge a Bigues i Riells, l'entrenador recorda les complicacions que van tenir el curs passat en aquesta pista.

No obstant això, el tècnic espera mostrar millors prestacions que en els altres partits de preparació, tenint en compte que recupera efectius.

Pep Mateo

És complicat perquè elles juguen a casa, en una pista que no ens agrada gaire. Però com a mínim podrem anar amb un equip de quatre jugadores.


L'altra semifinal es disputarà una hora abans, a la una de la tarda, i enfrontarà el Voltregà i el Manlleu. El partit pel tercer i quart lloc serà a dos quarts de sis, mentre que la final arribarà a les set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.