El Junior ven cara la seva pell i perd per la mínima al feu del líder, el Polo

El Junior no ha pogut vèncer lluny del Lluís Serrahima / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba tracta de tu a tu el líder, el Polo, però acaba sucumbint per la mínima (1-0). Els santcugatencs han desafiat l'equip més poderós de la categoria al seu camp, en partit corresponent a la sisena jornada de Divisió d'Honor. Els de Jorge Dabanch es mantenen en cinquena posició amb sis punts.

Els santcugatencs, conscients de la potència del rival en atac, han fet un plantejament defensiu que gairebé els surt bé si no arriba a ser per un 'strock' que han transformat els locals. L'únic gol del partit ha arribat en el segon quart, després d'un primer període amb un Polo dominador i un Junior que ha esperat ordenat en defensa.

Amb el marcador a favor del Polo, tant barcelonins com santcugatencs han tingut ocasions per marcar, la més clara en el quart període pel Junior que no ha sabut aprofitar. Al final, la victòria s'ha quedat a Barcelona tot i que el jugador del Junior Joan Pujol destaca el bon partit del seu conjunt davant un rival de l'entitat del Polo.

Joan Pujol

Hem fet un plantejament de partit que hem pogut mantenir i hem plantat cara a un equip potent.

La següent setmana els santcugatencs reben el Club Egara.