El Junior visita l'Egara buscant tornar a guanyar quatre setmanes després


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior d'hoquei herba / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior d'hoquei herba / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba espera trencar la mala dinàmica de quatre partits sense guanyar aquest diumenge a dos quarts d'una en la seva visita al camp de l'Egara. Les santcugatenques arriben a la setena jornada en setena posició, però es troben a només un punt de les terrassenques que són l'equip que marca ara mateix la quarta posició i última que dóna lloc per al play off.

El Junior no travessa el millor moment de la temporada després de sumar un empat i tres derrotes en els quatre últims partits de lliga. Tot i això, les blau-i-negres han perdut els tres partits per la mínima davant el Club de Campo (1-0), el Taburiente (1-2) i el Polo (1-2). A més, les dues victòries de l'inici de temporada fan que les santcugatenques, tot i estar en setena posició, es trobin a només un punt del play off que marca l'Egara.

Un triomf del Junior les igualaria amb les egarenques i podria superar el San Pablo Valdeluz i Taburiente, que juguen a domicili davant Club de Campo i Polo respectivament, és a dir, que compten amb compromisos de rigor. El tècnic del Junior, Juanma Mas, creu que en una lliga tan igualada un resultat positiu et permet escalar moltes posicions.

Juanma Mas

Amb les derrotes ajustades que tenim no ens està afectant. Sabem que cada partit és una final i que els hem d'afrontar sent competitius.



El balanç del Junior femení és de dues victòries, un empat i tres derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.