El Patí Hoquei se les veu amb el Palau, el líder, després de caure contra el cuer


  • Comparteix:

El Patí Hoquei espera reaccionar després de la derrota contra el Girona / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei espera reaccionar després de la derrota contra el Girona / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat somia amb una radical reacció en el partit contra el líder de l'Ok Lliga femenina, el Palau Plegamans. Les santcugatenques volen redimir-se de la derrota patida contra el cuer, el Girona, en un enfrontament que es disputarà aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda. El precedent al qual s'atansen les vermell-i-negres és el mateix matx la temporada passada, quan el Patí Hoquei va ser capaç d'imposar-se al Palau (3-1) en la darrera jornada de competició.

De promesa a realitat. Aquest és el camí que ha resseguit els últims cursos el HC Palau Plegamans, que ha vist com les seves jugadores més joves maduraven i unien a la seva alta qualitat una experiència que creava una plantilla de gran potencial. Això, juntament amb la solidesa de mantenir el mateix entrenador i projecte durant algunes temporades consecutives, ha col·locat el Palau líder amb 22 punts en les vuit primeres jornades.

Un dur rival que arriba en un moment de confusió per al Patí Hoquei. Després d'una dinàmica a l'alça, les santcugatenques van escapçar el seu bon estat de forma amb una derrota contra l'últim, el Girona, en un compromís d'una dificultat diametralment oposada a la d'aquest cap de setmana. Ara bé, Pep Mateo té motius per mostrar-se optimista. Unes raons que es remunten a la darrera jornada de la temporada passada, quan el seu equip va ser capaç de superar un Palau contra el qual, diu, s'hi senten prou còmodes.

Pep Mateo

Sabem com jugar, sabem què fer. Altra cosa és que aconseguim el que vam aconseguir l'any passat, serà molt complicat. Però crec que donarem una altra imatge.


Mateo comptarà amb tots els efectius de cara al partit d'aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.