El PHC Sant Cugat perd davant l'Igualada i és penúltim classificat a l'Ok Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení tanca la primera volta a l'Ok Lliga amb derrota (3-5) davant l'Igualada en el partit disputat al CAR de Sant Cugat. Les visitants s'han avançat amb un clar 0 a 3, però les santcugatenques han aconseguit escurçar distàncies i posar-se a un gol amb el 2 a 3 i el 3 a 4. Al final però les igualadines han estat més encertades de cara a porteria per endur-se el triomf.

L'Igualada s'ha avançat ràpid en el minut 3 de partit tot i que les locals han disposat de dues ocasions per empatar. De nou han estat les visitants les que han anotat el segon en el minut 12 i el tercer en el minut 14. El partit era molt més igualat del que reflectia el marcador i poc abans del descans Judit Navarro ha fet l'1 a 3. A la represa, les santcugatenques han tornat a tenir ocasions i en un xut de Blanca Soldevila desviat per Anna Espriu han tornat a entrar en el partit per fer el 2 a 3.

La mateixa Anna Espriu ha pogut empatar, però ha topat amb el pal i en el minut 33 l'Igualada ha fet el quart gol. En la jugada següent Rosa Tamburini ha tornat a posar emoció amb una falta directa, però de nou ha arribat un gol visitant per sentenciar fent el 3 a 5 definitiu. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca la millora de l'equip i el fet d'haver creat nombroses ocasions.

Lluís Galbas

Avui hem estat en el camí del gol. Hem arribat i un altre dia acabaran entrant. L'important és l'actitud i el treball a la pista.

Amb aquest resultat el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení se sitúa penúltim i l'Igualada vuité.