El PHC Sant Cugat posa contra les cordes el Mataró però acaba caient

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd (2-3) davant el Mataró a la 14a jornada de l'Ok Lliga femenina. La gran feina a la porteria de Cristina Eliè i dos gols de Rosa Tamburini han fet suar de valent les maresmenques, cinquenes a la classificació, però les vermell-i-negres han acabat sense premi.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix sense aixecar el cap a l'Ok Lliga femenina, a l'última posició de la classificació i sense guanyar des del 21 de desembre de l'any passat. Aquest dissabte afrontava la visita del Mataró, un dels equips més en forma de la lliga, i, tot i els condicionants en contra, l'equip ha consolidat la millora que va mostrar la setmana passada contra l'Igualada i ha plantat cara a les mataronines.

Les santcugatenques s'han avançat al minut vuit gràcies a un contraatac conduït per Rosa Tamburini. L'alegria ha durat poc a les locals, que han vist com Xantal Piqué empatava cinc minuts més tard. A més, abans del descans, Ona Castellví ha aprofitat una badada defensiva de les santcugatenques per posar l'1 a 2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Al segon temps, Cristina Eliè ha tret tot el seu repertori per aturar tots els atacs de les mataronines. Ni amb xuts llunyans, ni al contraatac, ni de falta directa i ni tan sols de penal. La portera santcugatenca ha aturat tot el que li han llençat les visitants fins que Ona Castellví se n'ha anat pel cantó esquerre, l'ha encarat i ha anotat l'1 a 3. Rosa Tamburini ha tret l'orgull i ha tornat a acostar les santcugatenques al marcador, però les de Jaume Oms ja no han tingut esma per remuntar.

L'entrenador santcugatenc admet que el rival ha estat superior, però assenyala que l'equip ha donat una bona imatge.

Jaume Oms

Una derrota que ens fa mal. Havíem dit de començar la primera volta puntuant, però no ha pogut ser. No hem entrat en el partit, però ha estat ajustat. Ens ha faltat un puntet de competitivitat.

A la propera jornada, el Patí Hoquei Club Sant Cugat visita el Manlleu, segon classificat, a la 15a jornada de l'Ok Lliga.