El PHC Sant Cugat torna al pav 2 per oblidar l'ensopegada contra el Dominicos


  • Comparteix:

El Patí Hoquei cerca la reacció després de la derrota del cap de setmana passat

El Patí Hoquei cerca la reacció després de la derrota del cap de setmana passat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera oblidar la derrota del cap de setmana passat contra el cuer fent-se fort al pav 2 de la Rambla del Celler. Els de Lluís Galbas reben diumenge a la una de la tarda un dels equips més sòlids de Primera Divisió, el Sant Feliu, cinquè classificat. Els santcugatencs volen seguir sumant punts per certificar d'una vegada per totes la permanència a la categoria de plata de l'hoquei estatal.

A l'anada, tots dos conjunts van disputar un matx vibrant, amb 10 gols en total, un enfrontament que es va resoldre amb triomf local (6-4). En aquella jornada, la sisena, els santcugatencs arribaven amb l'aurèola d'un dels equips dominants en el primer tram de curs, situació que ara s'ha intercanviat amb el Sant Feliu. Els codinencs són cinquens, a set punts del tercer classificat, i aquesta és una jornada propícia per poder retallar distàncies amb el tercer i el quart, Caldes i Arenys, que s'enfronten a la pista vallesana.

El Patí Hoquei, de la seva banda, manté 10 punts de marge respecte el descens, que marca el Burguillos. Malgrat que la permanència és un objectiu que es preveu assequible, els de Sant Cugat volen certificar quan abans millor aquesta tranquil·litat. Per fer-ho hauran de ser més equip que mai, com assegura el jugador del Patí Hoquei Adrià Pinto, i superar un Sant Feliu experimentat, que es caracteritza per la seva veterania a la competició.

Adrià Pinto

Després de la derrota de la setmana passada toca aixecar-se, ser més equip que mai. Sant Feliu és un equip experimentat.


Pinto també ha assegurat que al seu equip no li interessa un matx amb tants gols com a l'anada. Tot plegat, en un partit en què no es podrà comptar amb el porter titular del Patí Hoquei, Ramon Gascón, que té una lesió al menisc de la qual encara no se'n sap l'abast.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.