El PHC Sant Cugat repeteix rival gran a casa amb la visita del SHUM Maçanet


  • Comparteix:

David Yepes i els seus companys intentaran superar un poderós Shum Maçanet

David Yepes i els seus companys intentaran superar un poderós Shum Maçanet

El Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a rebre un dels candidats a l'ascens a Ok Lliga i equip fort de Primera Divisió, el SHUM Maçanet. El partit, corresponent a la 20a jornada de competició, es disputarà dissabte a dos quarts de nou del vespre al pav 2 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs provaran de fer saltar la banca i trencar una ratxa de dues derrotes seguides davant un equip que és segon, consolidat a les places d'ascens i a només un punt del líder de la competició.

Si el cap de setmana passat el Patí Hoquei Club Sant Cugat va haver de treballar de valent per aturar el potencial del Sant Feliu, venent els tres punts a un preu molt car i caient per només un gol (3-4), el repte d'aquest dissabte és encara més gran. El SHUM Maçanet ha afrontat aquesta temporada amb un únic pensament, el d'ascendir a l'Ok Lliga. El curs passat es va quedar a només un lloc, acabant en quarta posició, i quan resten vuit jornades per al final d'aquest la seva posició és immillorable per poder pujar.

Els maçanetencs són segons a un punt del Lloret, però amb un bon marge de cinc punts amb el quart, el Caldes. El Patí Hoquei, de la seva banda, suma dues ensopegades seguides, una d'assequible contra el Sant Feliu i una altra d'inesperada a la pista del cuer, el Dominicos. Encara té una renda de nou punts respecte el descens, però l'equip no descarta donar alguna sorpresa com la que pot dur a terme aquest cap de setmana per deixar enrere de forma definitiva el perill.

Tot plegat, sense el porter titular i un dels referents a la pista, Ramon Gascón, lesionat. Un dels homes importants de l'equip, Brandon Carrara, descriu l'equip de Maçanet de la Selva com un dels millors de la categoria. Carrara en destaca la seva sòlida defensa i la capacitat de traduir-la en perillosos contraatacs.

Brandon Carrara

És un altre rival difícil. El més perillós és la seva bona defensa i la sortida al contraatac que tenen.


Més enllà de la lesió de Gascón, Lluís Galbas podrà comptar amb tots els efectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.